top of page

Behandelingen bij Trimsalon Mariël

Het beste voor uw huisdier!

Wij zijn heel begaan met het welzijn van uw hond. Wij doen er alles aan om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken zonder onnodige stress. Iedere behandeling is inclusief:

Ontklitten

Oren schoonmaken

Wassen/föhnen

Nagels knippen

Pug
Behandelingen: Onze diensten

TEGEN MEERPRIJS

Soms kan het zijn dat uw hond wat extra aandacht nodig heeft. Zo komen wij vaak honden tegen met klitten. Voor de trimbeurt is het klit-vrij zijn van de vacht voor het comfort van uw hond essentieel. Zien wij noodzaak om uw hond uitgebreid te ontklitten dan worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. Mochten de klitten dusdanig erg zijn dat het uitkammen te pijnlijk is voor uw hond, dan is scheren helaas de enige optie. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u.

Behandelingen: Tekst

"Een hond is het enige op aarde dat meer van jou houdt dan van zichzelf."

Josh Billings

Deense dog
Behandelingen: Citaat

Tarieven

Prijs per ras

Voor alle honden geldt dat deze worden getrimd naar de vechtsoort, rasstandaard en uiteraard uw wensen. Hier zijn ook de prijzen aan verbonden. Voor meerwerk ten gevolge van ongedierte, klitten of gedrag worden extra kosten in rekening gebracht. Heeft u een kruising, dan zal de prijs te vergelijken zijn met het tarief van de rashond waarop uw hond het meest lijkt. U kunt telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren naar de kosten van uw specifieke ras.

Te laat brengen/halen

Natuurlijk zijn er altijd overmachtssituaties, hier hebben wij zeker begrip voor. Wij stellen het dan zeer op prijs als u ons hier telefonisch van op de hoogte stelt. Maar komt u te laat waardoor wij te laat starten, geen pauze kunnen nemen of zelfs over moeten werken, dan rekenen wij € 10,00 extra per half uur.

Annuleringen

Mocht u uw afspraak willen annuleren doe dit dan het liefst zo vroeg mogelijk. Wanneer u de afspraak vergeet dan zitten wij op dat moment zonder werk en verliezen wij niet alleen het inkomen van desbetreffende trimbeurt, maar zouden wij ook een andere afspraak in kunnen boeken. Wanneer u niet op komt dagen of binnen 24 uur voorafgaand van de afspraak annuleert zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Wij vinden dit heel vervelend maar zijn helaas door eerdere ervaringen hiertoe genoodzaakt.

Behandelingen: Lijst
bottom of page